Flavius Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Kibel Siedzę i myślę czego mi jeszcze brak.......może papieru? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Z przeczytanego przeze mnie ostatnio artykułu "uprawiaj seks średnio 2 razy w tygodniu, aby zapobiegać zakażeniom" a ja naiwny łykam rutinoskorbin... Zdanie sprzed kilku lat mojego wykładowcy z Algorytmów i Struktur Danych. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 http://www.bugaga.ru/uploads/posts/2011-10/1318231720_demotivatori-7.jpg Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 wykładowcy z Algorytmów i Struktur Danych. O, qrde!!! A ja myślałem, że już nic gorszego od "Historii Wychowania" (dwa grube tomiszcza-cegły + egzamin u autora książki) nie ma... Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Fryzjer strzyze wszystkich mieszkancow miasta. Kto strzyze fryzjera? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Stirlitz obudził się koło drugiej. Pierwsza też była niezła, pomyślał. Odnośnik do komentarza
ady Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Adwokat mówi.Wszyscy adwokaci to kłamcy. O, qrde!!! A ja myślałem, że już nic gorszego od "Historii Wychowania" (dwa grube tomiszcza-cegły + egzamin u autora książki) nie ma. Jest, nazywa się przenikanie wozu drabiniastego z lokomtywą. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Kibel Siedzę i myślę czego mi jeszcze brak.......może papieru? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Zeszlismy na droge do czarnej dziury. Proponuje wysadzic ten lepki temat http://www.wykop.pl/...-kibel-petarda/ i po krzyku. Mysl powinienem dodac co czynie czym predzej. Stanislaw Lem - nasz wspanialy, powiedzial; cytuje z pamieci "nie wiedzialem, ze jest tylu idiotow na swiecie do momentu kiedy nie wszedlem do internetu". Cos chyba jest na rzeczy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi