Boru Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Podczas pobierania Coretemp z oficjalnej strony, instalka na siłe chciala mi pobierac jakiś dodatkowy syf.. próbowałem anulować to badziewie co sie ściągało i comodo mi wyskoczyl z komunikatem,że jakieś zagrożenie jest... na chwile obecną to"podejrzane coś" siedzi w kwarantannie.... logi: GMER.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- -- (VGPU) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- -- (tsusbhub) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- -- (Synth3dVsc) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Unknown] -- -- (axyfxbxj) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Unknown] -- -- (awlcqaow) :Commands [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 2. Następnie uruchamiasz OTL ponownie na dodatkowym warunku w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: netsvcs Tym razem wywołujesz opcję Skanuj. 3. Pokazujesz nowe logi z OTL oraz z Farbar Service Scanner (zaznacz wszystko do skanowania). Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 logi: OTL.Txt FSS.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie wygląda by coś tu jeszcze siedziało więc jest w porządku. Wciśnij jeszcze klawisz z flagą Windows + R i wpisz CMD a następnie wklej SC DELETE a82qrlse oraz użyj opcji Sprzątanie z OTL. Jeśli problemów nie ma to temat zamkniemy. Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 w konsoli po wklejeniu tej komendy i zaakceptowaniu ENTEREM mam takie info: tak powinno być ? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 To nieistotne, widoczne było w logu tylko jako szczątek, ponawiam więc pytanie czy występuje tu jeszcze jakiś problem? Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) chyba już nie występuje w COMODO w zdarzeniach antywirusa są nadal dwa babole,ale pewnie to nie ma większego znaczenia Edytowane 6 Marca 2012 przez Landuss To lokalizacja tymczasowa, bez znaczenia. Temat zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi