Bauzer Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam mam laptopa asus K52J i chcialem zrobic formata zrobilem backup sterownikow za pomoca DriverMax wszystko ladnie sie zapisalo w winrar w winrarze sa foldery "chyba ze sterownikami" gdy zrobie fomara co mam z nimi zrobic? Win7 x64 Ps. Skad moge wziasc win7 tak zebym mogl wpisac klucz bo nie dostalem do komputera Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 laptopa asus K52J to znaczy, że nie masz nawet naklejki z kluczem systemu na spodzie lapka? Zdecydowanie do archiwizacji driverów jest znacznie lepsze to: http://szybkidownload.pl/download/3543/pobierz,driver-magician-lite-v3.75.aspx poza tym, jest strona producenta, na której są drivery na 100% pewne i kompatybilne z tym konkretnym sprzętem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 @Bauzer Pokaż obrazek z Zarządzania Dyskami. (panel sterowania - narzędzia administracyjne). Odnośnik do komentarza
Bauzer Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nie no mam klucz ale nie mam plyty z windowsem. A mozesz mi opisac w jaki sposob te sterowniki wgrac potem co z nimi zrobic i jak uzywac tego programu? Zadlaczam zadzadanie dyskami(nie wiem czy o to chodzi) Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Masz partycję z obrazem systemu (pierwsza z lewej). Tam jest wszystko włącznie ze sterownikami i śmieciami ASUSA. Instrukcja od lapka do ręki. A jaki jest powód tego formata? Edytowane 4 Marca 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
AjWi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 W Asusie uruchomienie przywracania do stanu fabrycznego ( takiego jak po zakupie ), z partycji Recovery polega na: Pulsacyjnym wciskaniu klawisza F9 w momencie uruchamiania komputera, przed pokazaniem się logo Windosw. Resztę załatwi kreator. Proszę uważnie czytać pokazujące się okienka. Po tej operacji system będzie jak nowy razem ze sterownikami. Wcześnie skopiuj swoje dane na nośnik zewnętrzny bo znikną. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi