kedzior24 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Zainstalowałem w.w grę ale jest tzw. pokaz slajdów (1 slajd trwa ok.15 sek). Mój komputer spełnia wymagania gry. Dzieje się tak zarówno na multi jak i na singlu. W menu jest wszystko OK. Proszę o pomoc. CPU: AMD Phenom II x4 B55 3.5 Ghz GPU: ASUS GTX 560 Ti TOP RAM: Kingston HyperX 2x2 MOBO: ASUS M4A88TD-V EVO Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jakie sterowniki do karty graficznej? Dostarcz log z OTL: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Sterownik najnowszy chyba. Zapomniałem dodać, że podczas tego pokazu slajdów dzwiek leci normalnie. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Odinstaluj na próbę Avasta. W sumie to nic innego nie widzę, poza tym, że XP nie ma i nie będzie DirectX 10, a taki jest zalecany. Nie pisz posta pod postem. Jeśli chcesz coś zmienić / dodać, a nikt jeszcze nie odpisał, używaj opcji Edytuj. Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł dlaczego ta gra nie działa? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Zainstaluj Win 7 Jakie Temperatury ?? Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Temperatury GPU 40-60 CPU 50 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Jaki zasilacz ) Gra jest oryginalna czy na wspomagaczach? @Kerpal a co da Windows 7?? 1000% więcej mocy procesora? Czy RAM rozmnoży?? Gra w wymaganiach ma system XP. @Dawid DirectX styknie ten z XP. http://www.ea.com/pl...d-bad-company-2 Obsługa DirectX 9, 10 i 11 - daj się wciągnąć w świat Battlefield. Silnik Frostbite sprawia, że czołgi, samoloty i wybuchy wyglądają niezwykle realistycznie. Gra na systemach Windows XP, Vista i 7 wspomagana jest dodatkowymi efektami oświetlenia i cieni. Edytowane 26 Lutego 2012 przez piotreek Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jak grafika w tym kompie siedziała przed tym gtx'em? Ponadto pasuje sprawdzić na starszych sterach, coś tam w necie przebąkiwane jest o jakimś bugu w najnowszych driverach. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 @Dawid DirectX styknie ten z XP. http://www.ea.com/pl...d-bad-company-2 http://www.battlefie...d_Bad_Company_2 Jest pewna różnica między wymaganiami minimalnymi, a rekomendowanymi. Nie mówię, że pod XP nie będzie działać, tylko że polecałbym Vista / 7. DirectX 10 ma wprowadzonych wiele usprawnień względem poprzedniej wersji. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgadzam się ale nie sądzę iż taka różnica powoduje to ze gra się klatuje. Co najwyżej nie będziesz miał pewnie wszystkich możliwych wodotrysków . Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Gra jest oryginalna kupiona w empiku z EA Classic. Zasilacz Fortron FSP cos tam 700 W. Przed tym gtx'em byla integra Ati Radeon 4250. Gra była sprawdzana na nowych i na starych sterach gtx'a. Instalowałem tą grę tez na starej karcie i efekt ten sam. Pokaz slajdów, a dzwięk normalny. Myślałem, że to wina karty ale jednak nie. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Przed tym gtx'em byla integra Ati Radeon 4250 a wyczyściłeś chociaż system po driverach ati? Powyłączałeś w biosie opcje związane z wbudowaną grafiką? Edit Którą grafę masz wybraną jako pierwszą? Edytowane 26 Lutego 2012 przez marekW Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) eee... Nie wiem jak to wyłączyć, ale to chyba nie ma nic wspólnego bo na tamtej karcie bylo to samo. W biosie znalazłem coś takiego PCI-IGFC-[...]-[...] czy cos takiego Edytowane 26 Lutego 2012 przez kedzior24 Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) ma być: PCI-GFX0-GPP-IGFX, a dwa: Internal Graphics Mode - ustaw "disabled" tak samo jak "Surround View" I jeszcze raz: wyczyściłeś system z driverów ATI ? Edytowane 26 Lutego 2012 przez marekW Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Tak. Odinstalowałem catalyst control center czy coś takiego Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 kedzior jeszcze trochę a ręce mi opadną, ściągnij driver sweeper, zainstaluj i w trybie awaryjnym usuń wszystko co odnosi się do ati. Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 W biosie mam ustawione tak jak kazałeś i usunąłem stery ATI. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 I sprawdziłeś teraz pozostałości przy pomocy Driver Sweepera, tak? Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) tak To co mam dalej robić żeby to działało? Jakiś pomysł? Edytowane 27 Lutego 2012 przez kedzior24 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi