kedzior24 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam. Wczoraj zamontowalem w komputerze Asusa GTX 560 Ti TOP. Chciałbym się zapytac jakie temperatury sa odpowiednie. Przepraszam za pisanie nowego tematu ale nie znalazlem nigdzie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Mikouaj Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Do 70 stopni spokojnie ta karta dochodzi. Oczywiście nie oznacza to, że jak będzie 4-5 stopni więcej, to będzie tragedia. Duże znaczenie ma dobry, markowy zasilacz oraz dobrze wentylowana i zadbana obudowa. Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Moj zasilacz to Fortron FSP 700 coś tam wiec chyba dobry. Obudowe mam otwartą bo nie mam wentylatorów :/ Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Na PCLabie są podane jakie mieli temperatury http://pclab.pl/art44563-10.html Twoje są dużo wyższe czy mniej więcej na tym poziomie? Bo jak to ostatnie to nie ma się specjalnie czym przejmować. Powiedz też jaką masz obudowę. Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Moja temperatura w spoczynku jest taka sama, ale pod obciążeniem mniejsza. Narazie gram w Skyrima więc nie obciaża mi aż tak bardzo tej karty. Jeśli chodzi o obudowę to nie wiem jaka. Robiłem składaka, podałem części na hurtowni, ale nie dałem obudowy. Dali mi jakieś gówno i wszystkie wejścia się ruszają (USB, mikrofon itp). Firma to Colorsit Odnośnik do komentarza
Mikouaj Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Trzeba było się zainteresować przy kupnie i wziąć porządną obudowę, a nie badziewie Colorsita. Skoro temperatury masz w normie, to w nie ma się nad czym zastanawiać. Proponuje jednak, jak będziesz mieć fundusze, zakup porządnie wentylowanej, wykonanej i przestronnej obudowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi