Anonim3 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) 1. Sugeruję wymianę zasilacza na ten konkretny http://www.morele.ne...t80-oem-229901/ lub przynajmniej podobny, markowy, o porównywalnej mocy i sprawności. 2. Zresetowanie biosu zworką, napiszę biosu, a nie format dysku lub przynajmniej wybranie w biosie "load bios default" i zapamiętanie przy wyjściu. To tak na teraz, chociaż widzę tu winowajcę w postaci tego metalowego pudełka zamiast zasilacza. I zadałem pytanie, powtarzam: Naprawdę twierdzisz, że masz do niego pudełko? odpowiedz konkretnie, czy masz pudełko z fabrycznym z napisem "AMD Athlon II X4 B50" ? I ostatnie, wkleiłeś linka do dobrego arta, a przeczytałeś go chociaż? Edytowane 2 Marca 2012 przez marekW Odnośnik do komentarza
hash6687 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Tak mam pudełko z taki właśnie napisem. Czytałem ten artykuł ale powtórzę nie znam się na tym tak dobrze Okej spróbuje zrobic to co wyżej Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jak będziesz miał upatrzony zasilacz to daj nam na niego namiar to ci ocenimy żebyś znów pseudo sztuki nie kupił. @MarekW ja zwróciłem pierwszy uwagę iż nie ma info o zasilaczu == "Mam super wypas mega kartę graficzną i super tani zasilacz do niej bo na więcej kasy nie starczyło " Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi