Lucky Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam!. Otóż mam problem. Podczas włączania komputera(przy ładowaniu systemu windows co jakiś czas (średnio 2 lub 3 tygodnie) resetuje się włącza się ponownie tyle, że włącza się narzędzie do naprawiania systemu windows przy starcie. Nie wiem czym to jest spowodowane. Dzieje się to od nowości. Komputer kupiłem jakieś 5 miesięcy temu. System operacyjny to windows 7 home premium. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Pieknie opisany problem. Jak widzisz pomoc nadciaga jak kawaleria wozow drabiniastych. Moze zacznij od http://www.fixitpc.p...rmacje-podawac/ jak problem z czytaniem to w dziale jest poradnik obrazkowy - ogladnij. To co opisales wyglada na problem dysku lub systemu plikow na nim, ale.......moze byc wiele innych ale, wynikajacych z mnostwa potencjalnych miejsc problemowych. Odnośnik do komentarza
Lucky Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nie mogłem więcej napisać ponieważ nie miałem kody błędu ale ok już go mam. Mianowicie przy wystepowaniu tego błędu zawsze mi wszystko naprawiało lecz teraz nie mogło. Tutaj błędy których nie naprawił: Akcja naprawy: Przywracanie systemu Wyniki: Niepowodzenie kod błędu= 0x1f Akcja naprawy Sprawdzanie i naprawianie integralności plików systemowych Wyniki Niepowodzenie kod błędu: 0x490 Nie wiem co jeszcze mogę podać. Jeśli jeszcze czegoś brakuje to napiszcie czego Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Lucky Podczas włączania komputera(przy ładowaniu systemu windows co jakiś czas (średnio 2 lub 3 tygodnie) resetuje się włącza się ponownie tyle, że włącza się narzędzie do naprawiania systemu windows przy starcie. Na początek wyłącz opcje "Automatycznie uruchom ponownie" we włąściwościach systemu "Uruchamianie i odzyskiwanie" . mianowicie przy wystepowaniu tego błędu zawsze mi wszystko naprawiało lecz teraz nie mogło. Po uruchomieniu przywróć komputer do ostatniego punktu przywracania. Przypomnij sobie co instalowałeś ostatnio (może jakieś aktualizacje krytyczne systemu) . Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Karolek to jest temat z ktorego podales rozwiazanie problemu http://forum.pcformat.pl/Problem-z-Dell-Win7-Poprawka-uniemozliwia-uruchomienie-systemu-t Do kolegi z problemem. Rozumiem, ze Karolek rozwiazal Twoj problem wiec jesli tak to daj znac. Odnośnik do komentarza
Lucky Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 heh zobaczymy. Odezwę się za jakiś czas i dam znać czy problem się powtórzył Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi