Myszor Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam. Mam pewien denerwujący problem. Otóż gdy przeglądam pliki, gram wszystko z myszką i klawiaturą jest ok ale gwy włączam jaką kolwiek przeglądarke internetową robi się problem. Mysz i klawiatura nie odpowiadają a system normalnie działa, bo godzina się zmienia i przychodzą wiadomości na GG. Ale na drugim koncie wszystko jest ok w przeglądarkach. Proszę o szybką pomoc. System XP SP3. Mysz i klawiatura są podłączone pod złącza PS2 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mało danych. Na początek przedstaw logi z OTL, które m.in. prezentują i spis rozszerzeń przeglądarek. Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jest nadzieja bo działa firefox. Ale lagi z OTL zrobiłem. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jest nadzieja bo działa firefox. To właściwie co się teraz dzieje i która przeglądarka ma takie objawy? Czy na pewno nie bruździ tu ESET? Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Firefox teraz działa normalnie, chrome po włączeniu wywala do pulpitu natychmiastowo a internet explorer nie odpowiada. Całkiem możliwe że jest to spowodowane Esetem. Ale kiedyś jak miałem starszą wersje eseta to było wszystko ok. może ta aktualizacja coś pochrzanił. Ale jak nie Eset to jaki antywirus ?? Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Kolejny problem. Usunołem ESETA i tetaz nie działa żadna przeglądarka. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 To posłuż się z poziomu Trybu awaryjnego Windows narzędziem ESET Uninstaller , by mieć pewność że wszystkie komponenty zostały usunięte. Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wykonałem czynośc Eset uninstallerem i w dalszym ciągniu nic. Brak odpowiedzi w przeglądarkach. Ale najlepsze jest w tym to że to dzieje się na jednym kącie. Na drógim kącie jest wszysto ok. Co teraz mam robic ?? Edit : Ściągłem i zainstalowałem chrome i narazie jest git zobaczymy jak długo. Pobrałem chroma z innego konta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi