rasa Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 witam mam starszy sprzęt celerona 2,53 na płycie da-8vm800m-775 do tego 512 ram nie mam pojęcia co się dzieje z tym sprzętem, a mianowicie po zainstalowaniu xp wszystko chodzi do końca instalacji sterowników, po zainstalowaniu np firewalla po restarcie pokazuje się okno logowania po czym nie odpala pulpitu, wyświetla się całkiem pusty ekran z kursorem myszki, nie ma nawet paska zadań, w trybie awaryjnym wyłączyłem oko logowania i nic, odinstalowałem firewalla i tez nic, odpalił dopiero po przywróceniu systemu wcześniej miałem z nim też problem ale zaczynał świrować po zainstalowaniu google chrome a potem już górki teraz już sam nie wiem co mu jest, niby wszystko w porządku ale coś jest nie tak z góry dziękuje za wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 rasa i sądzisz, że na podstawie tych danych konkrety tu padną? Ogłoszenie działu mówi jakie raporty się tu przedstawia. Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a gdzie znajdę to ogłoszenie bo za chiny nie mogę znaleźć? nie wiem czy tez uda mi sie cokolwiek zainstalowac na tamtym sprzęcie ale spróbuje tylko nie wiem co Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 rasa nie rób żarcików. W widoku działu Windows XP jest na górze ważne ogłoszenie administracyjne: Zakładanie tematu: pomocne raporty i informacje I nic nie trzeba instalować, narzędzie OTL jest bezinstalacyjne.... . Odnośnik do komentarza
rasa Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 prosze bardzo, jeszcze czymś go przeskanować? Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 W logu jest niepokojący wpis w pliku HOSTS: O1 HOSTS File: ([2012-02-20 18:51:34 | 000,000,775 | ---- | M]) - C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostsO1 - Hosts: 127.0.0.1 NtKrnlpa.info Ten wpis jest charakterystyczny dla wirusa w plikach wykonywalnych Virut ....Dla porównania temat: KLIK. Poproszę o log z GMER. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi