Smrek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam Od jakiegoś czasu w wyszukiwarce google pojawia się bardzo dużo dziwnych stron zupełnie nie związanych z wyszukiwanym hasłem np: hokide.lebork....pl ifakij.rybnik.....pl Komputer też bardziej zwolnił, najbardziej zwalnia jak włączy sie wygaszacz. Po ruszeniu myszką działa strasznie wolno. Firefox strasznie wówczas zwalnia, programy długo się ładują OTL.Txt Extras.Txt checkup.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 GMER jest obowiązkowy. A w logach nie widzę nic związanego z infekcją. I co kombinowałeś w TDSSKiller: [2012-02-20 12:35:33 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\TDSSKiller_Quarantine Od jakiegoś czasu w wyszukiwarce google pojawia się bardzo dużo dziwnych stron zupełnie nie związanych z wyszukiwanym hasłem np: hokide.lebork....pl ifakij.rybnik.....pl Jakie przykładowe słowa kluczowe to zwracają? . Odnośnik do komentarza
Smrek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 zacząłem szukać informacji i puściłem TDSSKiller by przeskanował system Słowa jakie np ostatnio wpisałem to: Pinnacle, Excel biblia, generalnie przy szukaniu książek w PDF, przy szukaniu programów GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Słowa jakie np ostatnio wpisałem to: Pinnacle, Excel biblia,generalnie przy szukaniu książek w PDF, przy szukaniu programów Nie martw się tym. Popatrz na to co u mnie się pokazuje dla przykładowego szukania "Excel biblia": To są SEO-sztuczki, pozycjonowanie śmietnika na Google niezależnie od nas. . Odnośnik do komentarza
Smrek Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Myślałem, że ma to może związek ze zwalnianiem kompa. dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi