PeJo Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam, od dłuższego już czasu mam problem z otwieraniem niektórych plików Worda ale tylko na danym kompie. Próby preinstalacji - Word 2003, 2007, 2010, zmiany formatu plików, konwersja na rtf, etc., niestety nie pomogły. Problem polega na tym że Word owszem otwiera te pliki ale przed pokazaniem dokumentu natychmiast się sam zamyka. Czy ma ktoś pomysł jak ten problem "ugryźć"? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Miałem podobny problem z Adobe Dreamweaver - pomogło usunięcie Acer eDataSecurity. Dlaczego akurat to? nie mam pojęcia. Zorientowałem się dopiero, gdy postawiłem na testowym kompie cały system od nowa i zacząłem instalować po kolei wszystkie posiadane programy. Odnośnik do komentarza
PeJo Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 przeszukałem wszystkie programy i nie znalazłem eDataSecurity, pewnie gdzie indziej leży problem nie mam już pomysłu Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Daj OTL: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi