elwiralan Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mam problem z instalacja popularnego Photoshopa (wersja 7.0 CE) na XP. Gdy postep instalacji osiagnie 99%, okienko postepu znika i nic sie nie dzieje, po programie ani sladu. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Może to jest jakiś problem tego instalatora, w końcu to już archaiczny program. Czy to XP z SP3? Czy w tle działa jakiś program zabezpieczający? Z jakiego nośnika jest instalowany Photoshop? Czy na pewno czekasz wystarczająco długo po owych "99%" i w menedżerze zadań nie ma żadnych aktywności w procesach? Jest możliwe, że tam się coś właśnie dzieje, tylko jest to dla Ciebie niewidoczne. Jeżeli instalujesz z płyty, przekopiuj na dysk twardy. Opróżnij lokalizacje tymczasowe za pomocą TFC - Temp Cleaner, na czas próby instalacyjnej wyłącz wszystkie programy zabezpieczające. Gdy dojdzie do tych 99% i zamknie okno, nie podejmuj żadnych działań tylko czekaj i pokaż wyciąg z menedżera zadań z tego okresu, co tam się dzieje. . Odnośnik do komentarza
elwiralan Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Mam XP z SP2, podzialalam wg wskazowek ale nic z tego. Program instaluje z CD, moze poprostu tam jest jakis blad. Skopiowalam photoshopa na dysk twardy i dzieje sie to samo, czyli przy 99% wszystko znika, w menadzeze nie ma zadnych dodatkowych dzialajacych w tle aplikacji Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Mam XP z SP2 Pytanie zadane nie bez kozery. Prawdopodobnie ten Photoshop wymaga SP3, trzeba zainstalować service packa Odnośnik do komentarza
elwiralan Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Poprostu jakies cuda sie dzieja, sama w to nie wierze, po pol godzinie otworzylo sie okno z dalsza instalacja programu (po uprzednim skopiowaniu na dysk twardy) i poszlo cacy. Mimo to wielkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 elwiralan Poprostu jakies cuda sie dzieja, sama w to nie wierze, po pol godzinie otworzylo sie okno Te "cuda" nie tylko u Ciebie. Dlatego zadałam pytanie czy czekasz odpowiednio długo. Ten Photoshop jest naprawdę bardzo stary. Mam XP z SP2 Obowiązkowo zaktualizuj Windows: KLIK. Belfegor Pytanie zadane nie bez kozery. Prawdopodobnie ten Photoshop wymaga SP3, trzeba zainstalować service packa Wręcz przeciwny był cel tego pytania. Photoshop 7 jest starszy niż XP SP2 i SP3. Datowanie wersji: KLIK. Temat rozwiązany. Zamykam. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi