picasso Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ale kurcze, co Ty robisz. Zostaw w spokoju Podstawowy aparat filtrowania + Zaporę. One mają już poprawny Typ uruchomienia zrobiony moimi plikami REG. Mówiłam tylko i wyłącznie o usłudze Centrum zabezpieczeń (!), która ma inne parametry. A skoro brak usługi w services.msc, to odtwarzaj ją na podstawie instrukcji: KLIK. . Odnośnik do komentarza
apollos Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 W services.msc pojawiło się centrum zabezpieczeń. Da się zrestartować przyciskiem, zmienić tryb uruchomienia. W centrum akcji mogę już włączyć zaporę systemu. Czy coś jeszcze mam wykonać? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jeżeli nie masz już dodatkowych problemów, to temat uznaję za ukończony. Daj znać czy zamykać. Odnośnik do komentarza
apollos Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wszystko jest w porządku. W razie ewentualnych problemów założę już nowy wątek. Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi