Hajasz Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam. Mam taki problem, że jak chcę uaktualnić czy nawet zainstalować ponownie flash player z poziomu strony www czy to w Firefox czy IE8 to otrzymuję komunikat "Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie" i dalej nie da się nic zrobić bez względu czy wybierze się opcję kontynuować tak czy nie. Jedynym sposobem instalacji Flash Player jest tylko ściągnięcie całej wersji i wtedy instalacja przebiega bez problemów. Czy ktoś wie co może być przyczyną tego błędu ? Odnośnik do komentarza
Dekakura Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 no to już masz zainstalowanego flesha czy nie? Mówisz o 11 wersji flesha czy starszych wersjach bo starsze miały tendencje do wywalania błędów przy instalacji gdy felsh już działał (trzeba było wyłączyć przeglądarki). Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mam zainstalowany. Ale pytam się dlaczego wywala mi błąd z poziomu stron www gdy chciałem instalować. Zainstalowałem poprzez ściągnięcie wersji full na dysk. Odnośnik do komentarza
Dekakura Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 prawdopodobnie chodziło o to co wspominałem czyli flesh wchodził w kolizję z już działającym fleshem(miałeś prawdopodobnie zainstalowaną starszą wersje). Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Chyba raczej nie. Próbowałem instalować zupełnie na czysto, wcześniej odinstalowałem starego flash'a specjalnym uninstallatorem ze strony adobe. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi