nothing Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam od pewnego czasu komputer się restartuje, gdy tylko uruchomię jakiś film na youtube, czy nawet przy próbie uruchomienia gry, najczęściej restart następuje normalnie (czarny ekran) i tyle, a czasami wyskakuje BSOD niestety nie zapisałem. Otworzyłem pliki MiniDump i o to błąd: BugCheck 1000007F, {8, 80042000, 0, 0} Probably caused by: ntoskrnl.exe ( nt+a669 ) Próbowałem już: Skanowałem Avastem, Skanowałem DrWeb CureIT, Skany MemTest nic nie wykazał, Sterowniki zmieniałem od karty graficznej po kilka naście razy i nic, Naprawiałem także rejestr CCleaner, Nie używałem żadnego ComboFix ! Nic te programy nie wykazały, 0 wirusów, itp ! UWAGA: Nie mogę wykonać skanów OTL, OTS, GMER, itp ponieważ podczas skanowania wyświetla się, OTL.exe - Brak dysk, nie wiem co robić!? Przy każdym tak jest! Udało mi się zrobić tylko skan SecurityCheck: Results of screen317's Security Check version 0.99.30 Windows XP Service Pack 2 x86 Out of date service pack!! Internet Explorer 6 Out of date! `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: avast! Free Antivirus WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: CCleaner Adobe Flash Player 10.0.32.18 Flash Player out of Date! Adobe Reader X (10.1.2) ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent AVAST Software Avast avastUI.exe AVAST Software Avast AvastSvc.exe ``````````End of Log```````````` ps. proszę o poprawienie tematu, ponieważ nie zauważyłem błędów;/ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) Wątpię, by to była infekcja. Objawy sugerują sterowniki lub sprzęt per se. Kod BSOD też jest głównie związany ze sprzętem: KB137539. Ale logów nie mam: UWAGA: Nie mogę wykonać skanów OTL, OTS, GMER, itp ponieważ podczas skanowania wyświetla się, OTL.exe - Brak dysk, nie wiem co robić!?Przy każdym tak jest! Wejdź w Tryb awaryjny Windows i ponów próbę. Skany MemTest nic nie wykazał Ile trwał ten test? ps. proszę o poprawienie tematu, ponieważ nie zauważyłem błędów;/ Samodzielnie mogłeś to zrobić ... Przecież edytor otworzony w trybie pełnym udostępnia modyfikację pola tytułu. . Edytowane 8 Marca 2012 przez picasso 8.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi