motionMixxx Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam mam dziwny problem po poprawnym odinstalowaniu strych sterowników od grafiki w wersji 11.12 (użycie Driver Sweeper w trybie avaryjnym) i zainstalowaniu no wych w wer. 12.1 przy próbie uruchumienia amd vision engine control center pojawia sie info:" Nie można załadować pliku lub zestawu 'CLI.implementation lub jednej z jego zależności.Nie można odlaleść określonego pliku Dodaje log z OTL i dodam,że niemoge wygenetować Extras... OTL przez chwilke zgłasza brak odpowiedzi skanując folder w którym znajduje się "Advanced SystemCare 5" coś dziwnego sie dzieje... LOG OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 przy próbie uruchumienia amd vision engine control center pojawia sie info:"Nie można załadować pliku lub zestawu 'CLI.implementation lub jednej z jego zależności.Nie można odlaleść określonego pliku Błąd relatywny do instalacji .NET Framework, support AMD opisuje: KLIK. Windows 7 ma wbudowane .NET 3.5 SP1, log wskazuje, że jest doinstalowane także .NET 4. Usuń .NET 4 i zobaczymy. A naprawa wersji zintegrowanych z systemem to następującymi metodami: poprzez Włącz/wyłącz składniki Windows, przez polecenie sfc /scannow (KLIK) lub nakładkową aktualizację Windows. Dodaje log z OTL i dodam,że niemoge wygenetować Extras... OTL przez chwilke zgłasza brak odpowiedzi skanując folder w którym znajduje się "Advanced SystemCare 5" coś dziwnego sie dzieje... Czyli opcja "Rejestr - skan dodatkowy" jest ustawiona na "Użyj filtrowania"? OTL uruchomiony więcej niż raz przestawia tę opcję na "Brak", dlatego Extras nie jest tworzony. . Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Przeinstalowanie Net 4 nic nie dało tak jak i przeinstalowanie sterowników więc przeszedlem do naprawy wersji zintegrowanych wynik poztywny PS może wrócić do poprzedniej wersji sterowników? o ile jest to teraz możiwe... OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Uporałem sie z tematem 1. usunełem wszystkie wersje net framework w trybie awarayjnym narzędziem NET Framework 4 uninstaller 2.pobrałem aktualizacje systemu(wcześniej odinstalowane wersje NET Framework) 3.zainstalowałem Catalyst 12.1 Temat do zamknięcia dziękuje za pomoc:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi