Plavius Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witajcie, w zalacznikach przesylam logi. Objawy niepokojace mnie tym razem: nie chca sie otwierac programy typu WinRAR, XnView, Notatnik, Google Chrome itp... Jak wchodze do menedzera zadań widze jakby uruchomionych ich bylo wiele, ale niestety nie działają... Proszę o pomoc.. Pozdrawiam gmer.txt OTL.Txt checkup.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To nie jest cały log z OTL, brakuje Extras (opcja "Rejestr - skan dodatkowy" nie została ustawiona na "Użyj filtrowania"). W raportach nie widzę żadnych oznak infekcji. Temat przenoszę do działu Windows 7. Objawy niepokojace mnie tym razem: nie chca sie otwierac programy typu WinRAR, XnView, Notatnik, Google Chrome itp... Jak wchodze do menedzera zadań widze jakby uruchomionych ich bylo wiele, ale niestety nie działają... Opis sugeruje, że procesy są po prostu zawieszone, a kolejne uruchomienia tylko je mnożą. Przetestuj czy nie jest winny Avast. Również zweryfikuj zachowanie systemu na czystym rozruchu: KB929135. . Odnośnik do komentarza
Plavius Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Przepraszam, załączam wlasciwy log. Zatrzymalem oslony avast i problem nadal występuje, a teraz jestem w trakcie sprawdzania uslug, jednak trzeba troche czasu, bo problem nie wystepuje za kazdym razem.. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Konsekwentnie podsuwasz mi główny OTL a nie drugi log Extras. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi