Hajasz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam. System Win XP SP3, Firefox 10 i IE8, 3GB RAM, sterowniki Catalyst 12.1 Zauważyłem taką dziwną przypadłość w przeglądarce Firefox od momentu zainstalowania Catalystów z serii 11 i teraz 12, a mianowicie po dłuższym graniu gdy potem uruchamiam przeglądarkę to obraz na ekranie nie pojawia się normalnie tylko tak jakby "spływa z góry". Jest to o tyle irytujące ponieważ gdy chcę przewijać stronę to za każdym ten obraz od góry się "nalewa" przez co nie ma w ogóle płynności. W IE8 ten problem nie występuje. Na starszych Catalystach 10.10 też nie ma tego problemu. Problem pojawił się po instalce nowszych catalystów i po dłuższym graniu. Wtedy pomaga tylko ponowne uruchomienie komputera by obraz wrócił do normy. Mam nadzieję, że wyraziłem się w miarę czytelnie o moim problemie i może ktoś potrafi zaradzić z tym. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W Firefox Opcje > Zaawansowane > Ogólne > Przeglądanie spróbuj wyłączyć Korzystaj z akceleracji sprzętowej .... Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. Dam znać co i jak kiedy znowu mój syn trochę więcej pogra jak to wygląda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi