kerpal Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam, panowie mam takie pytanie, słyszałem od znajomego że aby zainstalować Windows 7 na kompa, na którym do tej pory był XP, to trzeba najpierw sformatować komputer płytką od XP a potem dopiero na czystego kompa bez systemu, zainstalować 7 ?? to prawda ?? Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Sprawdzałeś sprzęt czy pójdzie na nim Windows 7 ??? Sprawdź przy pomocy > http://windows.microsoft.com/upgradeadvisor Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 trzeba najpierw sformatować komputer płytką od XP a potem dopiero na czystego kompa bez systemu, zainstalować 7 ?? to prawda ?? Nie prawda. W7 ma w instalatorze opcje formatu partycji Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 switch, będę miał nowego kompa i tak, za 500zł kupuje takie coś : Amd Phenom II 2,5ghz 3gb ddr2 1066mhz 9800 GTX+ Płyta asusa M3N HT deluxe mempipe dysk 250gb seagate chyba opłaca sie za 500zł ? no i na nim pójdzie win7... dołożę 2 gb ramu jeszcze ze starego kompa, będzie 5gb ;] a co do tego win7 to znajomy mowil ze win7 nakłada sie na xp i jest lipa... Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dołożę 2 gb ramu jeszcze ze starego kompa, będzie 5gb no jeśli bedą pasować, mozliwe że sie uda a co do tego win7 to znajomy mowil ze win7 nakłada sie na xp i jest lipa... a jak znajomy mówił że jest lipa, bo się nakłada - to ja w takim razie, wysiadam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi