Hajasz Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam. Mam taki dziwny problem. System Win XP SP3 i przeglądarki Firefox 10 i IE8 Flash Player 11.1.102.55 Kiedy wchodzę na Myspace i chcę posłuchać utworów to otwiera się okno odtwarzacza Myspace i pod IE8 nie ma żadnych problemów z odsłuchiwaniem utworów, natomiast problem jest kiedy uruchamiam to na Firefox. Wtedy pojawia się okno odtwarzacza z informacją: "Flash jest niedostępny. Twoja wersja Flash: 11.1.102 Aby kontynuować spróbuj: odświeżyć stronę zrestartować przeglądarkę zaktualizować swój odtwarzacz flashowy" Czy ktoś potrafi rozwiązać ten problem ? Dokładam screen jak to wygląda. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zakładka Narzędzia > Dodatki > Wtyczki > Sprawdź czy są aktualizacje Zostaniesz przeniesiony na stronę wtyczek i i Firefox sprawdzi czy są aktualne [zielone] Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No w tym przypadku wtyczka jest aktualna. jakieś inne propozycje ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Adres about:support i skopiuj wszystko do schowka oraz about:plugins i tu już pozostaje robienie screenów. Mile widziany OTL: https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogolne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Przedstawiam wszystko o co było proszone. About:support About:plugins OTL Extras Pomoc.txt OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odinstaluj całkowicie albo wyłącz dodatki Nortona na próbę. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nic to nie pomogło. Wyłączyłem wszystkie dodatki i nic. Na razie jeżeli chodzi o Myspace korzystam z IE8 a póki co czekam na nową wersję Flash'a Może wtedy coś się zmieni. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 No i dalej nic się nie zmieniło w tej sprawie. Firefox 12 i najnowszy Flash i dalej na Myspace nie rusza odtwarzacz z muzyką ukazując załączony na samym początku screen. Macie może jeszcze jakieś propozycje rozwiązania tego problemu ? Odnośnik do komentarza
kminek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Podbijam. Mam ten sam problem od pół roku. Po reinstalacji systemu (Win XP Pro SP2) i instalacji firefoxa odtwaracz na stronie www.myspace.com wyrzuca mi identyczny komunikat jak kolega wyżej wkleił. Flasha instalowałem już naście razy - dalej nic Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Reinstalacja XP i nie działa? Wypróbujcie instalacji certyfikatu: 1. Wchodzicie na stronę: KLIK. Klik w OrganizationalSSL Intermediate. Do Notatnika przeklejacie treść z boksu na stronie. Z menu Notatnika > Plik > Zapisz jako > Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki > Zapisz jako FIX.CRT 2. Otwieracie Firefox: Opcje > Zaawansowane > Szyfrowanie > Wyświetl certyfikaty > Importuj > wskazujecie plik FIX.CRT. We właściwościach ma być zaznaczone "Ten certyfikat identyfikuje witryny". 3. Restart Firefox. . Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wielkie dzięki Picasso. Ma Pani niesamowitą wiedzę. Jeżeli chodzi o mnie to temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi