Punisher2010 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jak prawidłowo dobrać wszelkie kodeki w instalatorze K-Lite Codec Pack ? Jak je skonfigurować to sobię znajdę sam. Nie umiem jedynie znaleźć jednej uniwersalnej konfiguracji co i jak zaznaczyć. Interesuje mnie wersja 8.2.0 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mój zestaw pod Vistę x86, nie pamiętam, z której dokładnie wersji pochodzi screen, ale nic nie zmieniałem od tamtego czasu: Dalej: W następnym okienku zaznaczasz górny kwadrat, jeśli komp jest z 2008 roku lub nowszy (czyli jak masz obsługę DXVA). Next. Okno wyboru playera. Zostawiasz MPC. Next. Następnie ustawienia domyślnych akcji dla plików z różnymi rozszerzeniami. Ustawiasz wedle uznania. Next. Potem wybór, dla których plików mają się tworzyć podglądy na miniaturkach przy przeglądaniu folderów. Ustawiasz jak chcesz. Next. Teraz podajesz, jakie masz wyjścia audio. Next. Tylko tak jak mówię, opis był zrobiony pod moje wymagania, na przykład nie ma Direct VobSuba, którego nie toleruję. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Troszkę mi to pomogło, ale nowa wersja znacznie się od tego różni, więc czekam na dalsze propozycje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi