Koniol Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam szanownych, i mam nadzieje ze w tym dziale temat pasuje. A pytanie w sumie króciutkie - znalazłem tutorial http://www.insidemylaptop.com/take-apart-hp-pavilion-dv6000-laptop/. Wszystko w nim jasne, ale wole sie upewnić, czy do wyczyszczenia chłodzenia wystarczy zdjąć klawiaturę, czy musze rozbierać dalej? Z góry dziekuje za odpowiedz kogoś, kto to już robił Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja znalazłem to tutaj na stronie HP => klik Odnośnik do komentarza
Koniol Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Dziękuje za chęci ale niestety - ta porada nic nie da, na wydmuchanie od zewnątrz jest już za późno, laptop ma prawie 4 lata, i od tego czasu nikt nie odinstalował nawet triali antywirusów, takie coś jak dmuchniecie sprężonym powietrzem to abstrakcja dla właścicielki Naprawdę zależy mi na opinii kogoś kto ma czyszczenie chłodzenia w tym laptopie już za sobą, chciałbym pomóc koleżance, ale moje zdolności manualne mogą być zbyt małe żeby rozebrać go do zera, a ze zdjęciem klawiatury ( i włożeniem jej spowrotem) jeszcze sobie poradzę… chyba. Edytowane 16 Marca 2012 przez picasso 16.03.2012 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi