zbycho Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Pozdrawiam.Już sie przestraszyłem ze Picasso nam znikła.ale jest i tak trzymać. Zbycho z poprzedniego forum. Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Pozdrawiam.Już sie przestraszyłem ze Picasso nam znikła.ale jest i tak trzymać. Zbycho z poprzedniego forum. Cześć zbycho, kope czasu Już myślałem,że znikłeś na amen Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Pozdrawiam.Już sie przestraszyłem ze Picasso nam znikła.ale jest i tak trzymać. Zbycho z poprzedniego forum. Zbycho(Aniu )...gdzieś Ty był (była) człowieku ??? Na Avirze myśleliśmy,że "zrobiłeś"(zrobiłaś) jakiś Bank Centralny ...stąd Twoje zniknięcie... Odnośnik do komentarza
zbycho Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Praca,praca,praca.Stąd mało czasu na prywatną sieć.Zreszta ,dalej go mało wiec znalazłem czas tylko na odszukanie mojego starego forum,choc o nowej "avirze" tez wiem. popzdrawiam Odnośnik do komentarza
Michagusia Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Cześć.Strasznie się cieszę, że Was znalazłam - picasso, flavius, kambo, Marylka i inni Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 SiemankoJa także przeniosłem się tutaj z dobrze znanego nam forum, aby "dokształcać" się dzięki wspaniałym tutorialom Mój kompek ostro przyśpieszył dzięki Waszym poradom Życzę powodzenia na nowym forum i dziękuję za wszystko pzdr. Odnośnik do komentarza
childmaker Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witam, Pozdrawiam i Życzę Powodzenia.Za Picasso pójdę nawet do piekła Odnośnik do komentarza
kilerOS Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam serdecznie Wszystkich,Trafiłem tu przez własny upór i wytrwałość w przekopywaniu się przez stertę różnistych materiałów online.Łącznikiem mym z ... do tego forum jest maggreg i jego obszerny materiał nt: "unattended installation".Dziękuję maggreg'owi za jego pracę nad zebraniem w przystępny i skondensowany sposób tak obszernej wiedzy jw.Mimo, że jestem tutaj nowy, to mam nadzięję, że będę miał sposobność do podzielenia się już nienowym kawałkiem mojej więdzy z dziedziny IT.Pozdrawiam Waszystkich a szczególnie Tfurcuf tego miejsca.kilerOS. Odnośnik do komentarza
Soosa Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nie wiem, dla czego o wszystkim dowiaduję się na końcu (może gdyby Unicorn wysłał adres nowego forum zamiast historii, zanim usunęli jego konto)... W każdym razie witam - witam wszystkich starych i nowych znajomych. Witam i Ciebie o Wielka Picasso. Stary już jestem i małżeństwo mnie dopadło od czasu mojej bytności na SE, ale może się przydam, a i może namiastki starej atmosfery powrócą... (bez IPSa oczywiście )PozdrawiamSoosa vel Sosek vel Myanmar (a wszystko przez politykę :/) Odnośnik do komentarza
Gaston Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 no nie... Picasso ma już męża <ściana> nie, no żartuję... co najgorsze zaraz wyskoczę z prośba o pomoc.Już się przestraszyłem, że nie będzie mi miał kto pomóc w życiu kilkakrotnie ratowano tyłek mi bądź moim znajomym za co chciałem serdecznie podziękować. Promocja forum z mojej strony nastąpi wśród znajomym w pełnym zakresie.osobiście chciałbym pomóc, ale z dziedziny komputerowej jestem nemo. Gdyby jednak potrzebny byłby jakiś reklamodawca, jakaś dotacja na serwery forum, cokolwiek w zakresie "załatw to (np. w realu)" to jestem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza
NoVVy Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Witam Forumowiczów. "Przeskoczyłem" podobnie jak większość z Was z forum SE, na którym picasso uzdrowiła mój komputer (nie jeden raz). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Radek68 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam!Trafiłem tu szukając na poprzednim forum informacji o Winsock i zaniepokojony wpisem, że "Picasso już nie urzęduje na tym forum" rozpocząłem poszukiwania w Internecie.Tam dowiedziałem się o sytuacji jaka zaistniała no i o tym forum.Bardzo ceniąc posty picasso i ogromną wiedzę, jaką nam przekazuje, nie mogłem się tu nie zarejestrować. Z resztą na poprzednim forum też zarejestrowałem się ze względu na Aretuzę... Powodzenia w rozwijaniu forum! Odnośnik do komentarza
DarthMhrock Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam!Na forum trafiłem podążając śladami Picasso. Wiele razy postawiła mojego zmęczonego wirusami kompa na nogi.Gratuluję nowego forum Picasso, Moc jest w Tobie silna . Czuję, że będę tu często zaglądał.Niech Moc będzie z Wami. Odnośnik do komentarza
dlugas1982 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Soosanie tylko Ty dowiedziałeś się grubo po fakcie Pozdrawiam starą ekipę z SE i nową z tego portalu. Pewnie będę spamował o d.upie maryny bo już dawno wyleciałem z nowości kompowych. Poględzę raz na jakiś czas w jakimś Hyde parku czy gdzieś podobnym witam Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Cześć O wiele więcej osób dowiedziałoby się o zmianach, gdybym nie został zastopowany w działaniach rujnujących forum SE za pomocą PW ;-) W pewnych kręgach wysyłanie prywatnych wiadomości jest co najmniej zakazane, naganne i szkodliwe, hehe. Odnośnik do komentarza
atasuke Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam wszystkich Szukajcie znajdziecie nareszcie udało mi się was znaleźć, ale oczywiście jak tu już trafiłem to przygniotła mnie ilość cudownego materiału tutaj zgromadzonego i zaszyłem się w czytaniu. Forum jak dla mnie miód cud orzechy. Oraz pozdrawiam panią Administrator. Odnośnik do komentarza
Amverto Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam wszystkich "starych" (z SE) i nowych. Człowieka "chwilkę" nie było, a tu takie zmiany się w polskim necie porobiły. Odnośnik do komentarza
Jolkas Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Cześć wszystkim, niesamowite, że widze tu tyle znanych "twarzy" cieszę się, że was widzę. "Czarny kocie" dziekuję za info. Pozdrawiam gorąco Jolka Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Forum fajowe. Jako że lubię obserwować rozwiązywanie problemów "komputerowych" (dlatego zaglądam też cyklicznie na pewną stronę linuksową) przychodzę tu codziennie, już od paru dzionków. Jestem pod wrażeniem ogromu pracy, która została wykonana. Pozdrawiam Modów, Adminów i wszystkich Userów. Odnośnik do komentarza
TazmaN Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ALLELUJA!!! żę odnalazłęm to miejsce (site) po traumatycznej rozpaczy jaką przeżyłem po zniknięciu Ciebie o wielka guru PICASSO!!! jestem w niebo wzięty!! pokłony dla Ciebie.... Odnośnik do komentarza
hoodedman Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam Wszystkich na Forum! 1/ Jestem tu zupełnie nowy, bez jakichkolwiek doświadczeń z "poprzedniego" forum-choć może to i lepiej-czytając niektóre posty bardziej doświadczonych przez życie użytkowników. 2/ Forum znalazłem w sieci, szukając rozwiązania problemów z infekcją kompa! 3/ Błyskawiczna, profesjonalna pomoc, pokłady wiedzy, klarowność formy i atmosfera panująca...sprawiły, że już jestem fanem tego miejsca. Pozdrawiam Darek. Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam! na tym forum!Zwlekałem, zwlekałem, i zawitałem.Pozdrawiam, albo nie snobów z SG @Likwidator, hejka.Witam szefową, pani @picasso Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 @Likwidator, hejka Siema stary! Nie sądziłem,że jeszcze tu zawitasz. Miałeś dawno temu założyć tu konto . Lepiej później niż wcale Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi