charliez Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam, przejde od razu do meritum sprawy: Mam za zadanie reinstalację Windows'a XP na dwóch PC'tach, znajduje się tam poczta w dwóch klientach poczty Thunderbird, gdzie w każdym z nich są ustawione dwa takie same konta. Dodatkowo przed tą reinstalacją muszę przenieść pocztę z komputerów stacjonarnych na laptopa z Windows 7 x64 Home Premium "łącząc" ze sobą wiadmości z dwóch PC'tów. Może mi ktoś podpowiedzieć/powiedzieć jak to zrobić? Słyszałem o aplikacji MozBuckup, jednak nie wiem, czy pomoże nam coś ona w tej sytuacji, jeżeli tak to w jaki sposób? Prosiłbym o szybką odpowiedź, dziekuje @Charlie. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 MozBackup służy do pełnego backapu Thunderbirda i Firefoxa. Pozwala na odtworzenie 1:1 . Zresztą to wszystko jest w dokumentacji programu wystarczy chcieć zajrzeć. Co do drugiej części http://lmgtfy.com/?q=merging+two+Thunderbird+accounts Odnośnik do komentarza
charliez Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) lmgtfu to cios ponizej pasa, ale i tak dziekuje. Temat do zamkniecia Edytowane 29 Stycznia 2012 przez DawidS28 Ok, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi