ComberPL Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 prosiłbym o przeladniecie tych logów z góry thx i powiedzenie co jeszzce usunąc ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ComboFix użyty niepotrzebnie, nie służy do diagnostyki wszystkich problemów jak leci tylko do usuwania określonych infekcji, nigdy nie uruchamia się tego narzędzia bez sprawdzenia systemu w nieinwazyjny sposób: KLIK. Jeżeli chcesz oceny systemu, to łaskawie powiedz jaki jest problem + dostarcz logi z OTL. . Odnośnik do komentarza
ComberPL Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no więc chodzi o to ze gram w pewną grę (wolfteam) i cały czas mam problem z połączeniem sieciowym , dostałem poradę od pewnego informatyka ze komputer może być zainfekowany jakimś brudem który blokuje tą grę i powiedział zebym zrobił czyszczenie tym programem noto zrobił i wrzuciłem logi do przeglądu internet w przegladarce chodzi idealnie inne gry etz chodza idealnie mam jednak problem z tą jedną 3 miesiące temu nei miałem znią żadnego problemu a teraz sie pojawił gdyby ktos wiedział co to za przyczyna to prosze o odp Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dostałeś wytyczne w poście #2, a ty pisząc posta dzień później masz to po prostu w dupalu i dalej nie zamierzasz zamieścić tego o co jest w nim PROŚBA, PROŚBA qurewa rozumiesz? Gratuluję "inteligencji", albo raczej jej braku. Sam tytuł tematu jest po prostu zajebisty. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Czego sie denerwuje? Dzieciak uzyl programu podchodzacego pod nick-a bo myslal......ze to dobry wybor. Taka teraz moda jest. Odnośnik do komentarza
ayla Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Comber, oczywiście strzelam - weź, chłopcze sprawdź, czy Ci antywir lub inny firewall nie blokuje gierki. Mój KIS na przykład myślał, że DeadIsland.exe to keylogger i próbował unicestwić (gra oryginalna, ze steamem sprzężona), u Ciebie może być podobnie. W ogóle to powinieneś najpierw to zrobić, zanim ComboFixy uruchamiałeś. BTW... ten program ma złą nazwę ComboFix się kojarzy z wszystkonaprawiającym cudownym narzędziem maga, to go wszyscy stosują ochoczo. A, że nie potrafią... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tytuł tematu dopasowuję do treści, temat przenoszę. A z namacalnych materiałów to podejrzenia budzi Norton Internet Security. I odinstaluj ComboFix w prawidłowy sposób. Klawisz z flagą Windows + R i w Uruchom wklej: C:\Users\Mateusz\Downloads\ComboFix.exe /uninstall . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi