stanior94 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam. Zainstalowałem dziś sobie gra , gry wchodze w confing natpotyka mnie taki błąd Frameworka przeinstalowałem i Visual C+ Co może być nie tak ? P.S Acer Aspire 5541G 3 GB Ram Mobility Radeon 4500 HD Windows XP Sp3 Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 musisz zmienić uprawnienia we właściwościach tego pliku tzn. klikasz edytuj potem wybierasz użytkownicy i włączasz pełna kontrola Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 stinx Ten link, który podałeś, to jest jedna z wielu wątpliwych reputacją stron, która oszukuje. Co za bezczelność na stronie, podany "MS Fix-it", a po kliku pobiera się coś całkiem innego. Link oczywiście wymazuję. stanior94 Taka formuła błędu kojarzy się z .NET Framework: brak zainstalowanego lub niepoprawna wersja z którą nie współpracuje konfiguracja. "Frameworka przeinstalowałem" = ale którą wersję? Nie podałeś też wersji Fifa. . Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 mały off. @stanior94 - Zainstalowałem dziś sobie gra , gry wchodze w confing natpotyka mnie taki błąd ty jesteś z polski? Czy tylko udajesz polaka ? @picasso - na serio nie razi cię w ten sposób okaleczony ojczysty język? Sam też nieraz nie ustrzegę się błędów stylistycznych ale to powyższe to bełkot "wąchacza buteprenu", nie ma nic wspólnego z polskim językiem. Odnośnik do komentarza
stanior94 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 zainstalowałem Net Framework 4.0 , a gra to FIFA 12 Sry. za moją " polszczyzne " Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zainstaluj .NET Framework 3.5 Service Pack 1. Odnośnik do komentarza
stanior94 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 2 razy instalowałem , i taki komunitkat sie pokazuje Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Którym instalatorem się posługujesz? Ekspresowym czy "Full"? Full PackageTo download the full package, rather than the bootstrapper, click on the link below: .NET Framework 3.5 Service Pack 1 (Full Package) . Odnośnik do komentarza
stanior94 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 na te strony microsoftu nie moge wejść , ale zdaje sie ze ekspresowa Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Co to znaczy "nie możesz wejść"? Podany w moim poprzednim poście link bezpośredni pobierania wersji Full działa. Odnośnik do komentarza
stanior94 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie odnaleziono serwera Firefox nie może odnaleźć serwera download.microsoft.com. tak mam jak chce wejść na ich stronę Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 To jest podejrzane, czy tu aby nie ma infekcji? Poproszę o logi z OTL + GMER. . Odnośnik do komentarza
stinx Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak juz ma 4.0 no to nie może zainstalować 3.5 musi chyba odinstalować nowsza wersja i wtedy spróbować http://www.softpedia.com/progDownload/Microsoft-NET-Framework-Pre-Release-Download-44431.html Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak juz ma 4.0 no to nie może zainstalować 3.5 musi chyba odinstalować nowsza wersja i wtedy spróbować Te instalacje .NET są niezależne i jestem w stanie bez problemu zainstalować w odwrotnej kolejności .NET 4 > .NET 3.5 SP1 na XP, setup nie ma żadnych zażaleń. Na czystym systemie, który nie ma nic namieszane. Jego logi z instalacji .NET nie są tu sprawdzone, nie można więc się ustosunkować co się dzieje w tle i z jakiej przyczyny. Swoją drogą, i tak będzie miał problem z pobraniem z dobrychprogramów (i to jest bootstrapper a nie full oceniając po nazwie pliku). Kliknij w link pobierania, jest przekierowanie na serwer MS. Ma zablokowane strony MS, co jest alarmujące. Nie zgłosił się wcale na diagnostykę, to sobie możemy ginąć w przypuszczeniach. EDIT Zedytowałeś post. Wymiana siekierki na kijek. Wszystkie linki Softpedia są "External" i wiodą do tego samego źródła download.microsoft.com. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi