Gidi Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam. Mam następujący problem. Mianowicie po pewnym czasie korzystania z laptopa, włącza mi się program hehe.exe który doprowadza nawet do 100% użycia procesorów. Gdy wyłącze program, wszystko wraca do normy. Teraz doszedł kolejny problem, FireFox mi się wyłącza po jakimś czasie i dopiero po restarcie komputera mogę go włączyć. Zrobiłem skan w OTL, niestety nie wyskakiwał mi plik Extras. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. http://wklej.org/id/675816/ Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) To nie jest kompletny zestaw logów, brakuje obowiązkowego GMER, a system nie został przygotowany do jego uruchomienia: DRV - [2010-04-30 12:58:43 | 000,691,696 | ---- | M] () [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\System32\Drivers\sptd.sys -- (sptd) Ten sterownik napędów wirtualnych musi zostać usunięty przed próbą uruchomienia GMER: KLIK. Zrobiłem skan w OTL, niestety nie wyskakiwał mi plik Extras. Opcja "Rejestr - skan dodatkowy" nie została ustawiona na "Użyj filtrowania". Oczekuję na uzupełnienie materiałów: OTL Extras + GMER. . Edytowane 29 Lutego 2012 przez picasso 29.02.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi