Punisher2010 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Czasami, gdy chcę pobrać przez Firefoxa jakiś plik to niby wszystko ładnie i pięknie, a nagle komunikat że nie można go zapisać bo nie można zmodyfikować zawartości pulpitu. Dopiero za 2 razem się udaje. Problem występuje czasami i nie wiem jaka jest jego przyczyna. Korzystam z Mozilla Firefox 10.0 b5 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 O ile wiem 10 to wersja beta..na stabilnej 9 jest tak samo? Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 punisher2010 jesteś beta testerem?? Na Twoim miejscu do testów użyłbym "pendriva" i zainstalował na nim dla bezpieczeństwa "FF10" albo np. Firefox Nightly 12.0a1 z którego właśnie teraz piszę. Wiedz, że wersje beta są z reguły niestabilne. Instalacja jest na własną odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie jestem beta-testerem, ale z reguły nowe wersje beta Firefoxa są bardziej stabilne od wersji stabilnych. Nie pamiętam jak się zachowywał FF 9 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nie jestem beta-testerem, ale z reguły nowe wersje beta Firefoxa są bardziej stabilne od wersji stabilnych. Nie pamiętam jak się zachowywał FF 9 Sprzeczne z prawdą z definicji. Odpaliłbym FF na prawach admina i sprawdził efekty. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Od kiedy wersje Beta są stabilne... Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Od glowy do pasa. Ponizej hacza o testera. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi