leunia Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Cześć. Zainstalowałem po raz kolejny Wiedźmina, wyskoczył mi błąd: Co jest grane? Wcześniej gra chodziła bez problemu :/ Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Mozna niesmialo zapytac czy to ten sam komputer http://www.fixitpc.p...0096#entry50096 z tego tematu? Jesli i owszem to co dzialo sie w miedzyczasie . Szukanie problemu pod tytulem - Co jest grane? ma krotka odpowiedz - grane moze byc wszystko. @edit to czesty blad i dotyczy wielu gier (wystarczy poczytac na sieci) jesli wielu to moze oznaczac problem z systemem sterow, aktualizacji oprogramowania samego OS-a i reszty, np. Framework-a itd. wczesniejszy temat daje do myslenia. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zainstalowałem po raz kolejny Wiedźmina (...) Wcześniej gra chodziła bez problemu :/ Może ten temat na coś naprowadzi: KLIK. . Odnośnik do komentarza
leunia Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mozna niesmialo zapytac czy to ten sam komputer http://www.fixitpc.p...0096#entry50096 z tego tematu? Jesli i owszem to co dzialo sie w miedzyczasie . Szukanie problemu pod tytulem - Co jest grane? ma krotka odpowiedz - grane moze byc wszystko. @edit to czesty blad i dotyczy wielu gier (wystarczy poczytac na sieci) jesli wielu to moze oznaczac problem z systemem sterow, aktualizacji oprogramowania samego OS-a i reszty, np. Framework-a itd. wczesniejszy temat daje do myslenia. Tak to ten sam komputer, tylko że wszystko inne działa po bez problemu po reinsalce sterowników dźwięku. Ten błąd nigdy się mi nie przytrafił wcześniej, spr temperatury kompa wszystko jest w najlepszym porządku. Sam nie wiem co może być nie tak :/ EDIT: A może ktoś ma zainstalowanego Wiedźmina i u niego działa? Jeśli tak, może ktoś był by tak miły i wrzucił do sieci cały folder CookedPC + launchera, może podmiana coś da? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi