Anonim8 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Wstyd się przyznać ale taka jest prawda. Belfegor nie wie jak zapisywać linki w ten sposób. Na poprzedniej wersji forum było to łatwiejsze a teraz tyle opcji że się pogubiłem. Tu obrazek Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja wpisuję ręcznie tzn.: [url=adres strony]tu za nawiasem jakiś napis[/url] Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Na edytorze wizualnym (cytuję z tematu Aktualizacja): Menu edytora: (...) przycisk wstawiania URL nie udostępnia pola opisu (to wybrakowanie CKEditora, opis można dorobić edytując już umieszczony w poście URL lub też podświetlając wpisany tekst) Ja jednak nie korzystam wcale z tego przycisku w menu, robię tak jak Grisza, lecę matrycą z tagami: [url="https://www.fixitpc.pl"][color=#1072E0][b]KLIK[/b][/color][/url] . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dzięki bardzo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi