Cyclop Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Nie jestem właścicielem komputera, dlatego trudno mi cokolwiek o nim powiedzieć. System działa naprawdę wolno nawet długo po rozruchu. W trakcie skanowanie programem Gmer myszka reagowała wolniej niż zazwyczaj i zdarzały jej się "przeskoki". Skanowanie Avastem dokonane po wykonaniu logów niczego nie wykazało poza nieudaną próbą przeskanowania "jakiś plików" (program w bardziej szczegółowym widoku wspomniał o trzech ścieżkach nie precyzując ich). Może to problem sprzętowy? Na wszelki wypadek zamieszczam logi. Results of screen317's Security Check version 0.99.30 Windows Vista Service Pack 2 x86 (UAC is enabled) Internet Explorer 8 Out of date! `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: avast! Free Antivirus WMI entry may not exist for antivirus; attempting automatic update. ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Java™ 6 Update 26 Java version out of date! Adobe Flash Player 10.0.42.34 Flash Player out of Date! Adobe Reader X (10.1.2) Mozilla Firefox 8.0.1 Firefox out of Date! ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent SRS Labs SRS Premium Sound SRSPremiumSoundBig_Small.exe Alwil Software Avast5 AvastSvc.exe Alwil Software Avast5 AvastUI.exe ``````````End of Log```````````` //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Po zrobieniu logów zaktualizowałem jave i windows. OTL.Txt Extras.Txt LogG.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Brak śladów infekcji w podanych logach. Na razie temat zostaje przeniesiony do działu systemowego. Trzeba sprawdzić czy problemem nie jest przypadkiem jakieś oprogramowanie. Wykonaj czysty rozruch: KLIK i zobacz jak będzie się zachowywał system. Edytowane 16 Marca 2012 przez picasso 16.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi