marcinkowski Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam. Mam właśnie taki problem z wchodzeniem do katalogów lub uruchamianiem aplikacji, problem wygląda tak że co chwilę następuje odświeżenie i tak np. jak wejdę do katalogu gdzie z kolei mam dużo katalogów i plików i muszę zjechać bardzo nisko na koniec listy to mogę sobie tak kręcić z pół dnia i nie dojadę bo co chwilę się odświeża i muszę jechać od początku. Poradźcie coś bo chyba świra dostanę zanim uda mi się coś uruchomić. Odnośnik do komentarza
SolelyRose Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Hey, pomocny może być ten link: http://www.ks-ekspert.pl/artykuly/windows/rejestr-windows/2008/11-12/automatyczne-odswiezanie-okien.aspx jeżeli nie bedziesz miał w rejestrze UpdateMode - utwórz. Tak jak pod linkiem ustaw na 0. Odnośnik do komentarza
marcinkowski Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Nie wiem czy my się dobrze zrozumieliśmy, przecież u mnie to odświeżanie jest automatyczne i to jak szalone odświeża się co kilka sekud że nic nie można zrobić. No ale sprawdziłem ten rejestr i poprawiłem, było ustawione na 1 więc zmieniłem na 0, ale o efektach to poinformuję jutro, bo dzisiaj już nie będę restartował kompa. Edit: No i niestety, zmiany w rejestrze nic nie pomogły, sytuacja jest bez zmin. Edytowane 21 Lutego 2011 przez picasso 21.02.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi