PierreNik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Yeah! Udało się! Po tych czynnościach myszka działa, dziękuję bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Odinstalj DriverMax. Pobierz sterowniki z strony producenta płyty głownej. Odnośnik do komentarza
PierreNik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Wszystko wygląda na to, że tutaj są sterowniki do mojej MSI: http://pl.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-S--LS--FIS2R.html#/?div=Driver&os=XP%2032 Czy zainstalować wszystkie? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czy zainstalować wszystkie? Zainstaluj do chipsetu Intel INF Drivers i do USB Intel® USB 2.0 Drivers żeby instalować coś więcej potrzebny jest raport sprzetowy z programu HWinfo Odnośnik do komentarza
PierreNik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) 2 wymienione zainstalowane. Załączam raport (mam nadzieję, że to o ten chodziło). Jeżeli mój system będzie już w ocenie fixitpc.pl w stanie zadowalającym, wspomnę o kolejnym ważnym problemie dotyczącym tego PC. Będzie chodziło o HDD, który przestał być widoczny po jednym z restartów. Być może przyczyną jest to, co przy okazji zauważyłem w BIOS. Dotychczas myślałem, że to nowy dysk mi się zwyczajnie popsuł, ale najprawdopodobniej jest to inna przyczyna. Na razie jest jednak odłączony, więc nie ma sensu się nim zajmować. hwlogfile.txt Edytowane 24 Stycznia 2012 przez PierreNik Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Skoro wszystko chodzi dobrze nie widzę głebszego sensu instalacji sterowników. natomiast pokusiłbym sie o aktualizację BIOSU BIOS Manufacturer: American Megatrends BIOS Date: 12/10/03 BIOS Version: V3.3 Odnośnik do komentarza
PierreNik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 natomiast pokusiłbym sie o aktualizację BIOSU Chyba raz kiedyś aktualizowałem BIOS, ale nie wiem czy robiłem to w sposób bezpieczny. Czy można prosić o jakąś instrukcję, jak to zrobić? Ew. o jakieś wiarygodne źródła? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Masz na tym staruszku stacje dyskietek? Odnośnik do komentarza
PierreNik Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Masz na tym staruszku stacje dyskietek? Mam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 jak jest sprawna i masz dyskietkę to przygotuj dysk startowy, ściągnij bios i działaj Tu masz instrukcje od producenta http://pl.msi.com/service/bios-note/#ami Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi