88aga Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam Jeżeli temat wstawiłam w nieodpowiednim dziale to proszę o przeniesienie. Ostatnio miałam włamanie na dwie poczty email. Na jednej została wyczyszczona cała korespondencja, na drugiej widzę logowania (przez klienta pocztowego), których na pewno ja nie wykonywałam. Hasła do obu są nie do odgadnięcia, więc podejrzewam włamanie na jeden z dwóch komputerów których używam. W tej chwili przedstawiam logi dla tylko jednego z nich. Results of screen317's Security Check version 0.99.30 Windows XP Service Pack 3 x86 Internet Explorer 8 `````````````````````````````` Antivirus/Firewall Check: avast! Free Antivirus Microsoft SQL Server 2005 Express Edition (RESET2) Antivirus up to date! (On Access scanning disabled!) ``````````````````````````````` Anti-malware/Other Utilities Check: Spybot - Search & Destroy TuneUp Utilities TuneUp Utilities Language Pack (pl-PL) TuneUp Utilities CCleaner Java™ 6 Update 30 Java™ 7 Update 2 Adobe Flash Player 11.1.102.55 Adobe Reader X (10.1.1) Mozilla Firefox (9.0.1) Mozilla Thunderbird (x86 pl..) ```````````````````````````````` Process Check: objlist.exe by Laurent Alwil Software Avast5 AvastSvc.exe ALWILS~1 Avast5 avastUI.exe ``````````End of Log```````````` Bardzo proszę o pomoc Extras.Txt log gmer.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) W dostarczonych raportach nie notuję żadnych znaków infekcji, a rozumiem że i skanery nic nie widzą (Avast / MBAM / Hitman zanotowane w OTL). Oczekuję na komplet logów z drugiego komputera. Edytowane 18 Lutego 2012 przez picasso 18.02.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi