student Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) loga dodam po 14 (wcześniej nie mogę) - możecie zmienić temat (jeśli się da) - nie wiem gdie małem dodać. mam amały problem na pendirve odkryłem taki folder "">>>## aswSnx private storage<<<"" (F:\## aswSnx private storage) a w nim jest pusty folder "">>>r148<<<"" (F:\## aswSnx private storage\r148 ) co to jest (mogę to usunąć??). --edit-- bardzo dziękuję za pomoc picasso ... Foldery te można usunąć. Jest też narzędzie do sterowania ustawieniami Sandboxa: snxConfig tool. logami zaśmiecę wklej.org OTL Extras OTL logfile do zamknięcia Edytowane 16 Stycznia 2012 przez student Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Logi nie są potrzebne. Folder aswSnx private storage to folder piaskownicy Avast. Foldery te można usunąć. Jest też narzędzie do sterowania ustawieniami Sandboxa: snxConfig tool. EDIT: Powinieneś mi odpowiedzieć w nowym poście a nie edycje w pierwszym poście. Wg spodziewań w logach nie ma podstaw do niepokoju, a Avast jest zainstalowany. Drobne komentarze: 1. Są zwracane w Dzienniku błędy po szczątkach Pandy i poczęstuj się narzędziem Panda Uninstaller. Error - 2012-01-15 12:21:01 | Computer Name = PRIVATE-67F8291 | Source = Service Control Manager | ID = 7000Description = Nie można uruchomić usługi Panda Process Protection Service z powodu następującego błędu: %%3 Error - 2012-01-15 12:21:16 | Computer Name = PRIVATE-67F8291 | Source = Service Control Manager | ID = 7026Description = Nie można załadować następujących sterowników startu rozruchowego lub systemowego: ShldDrv 2. W Moich dokumentach stoi plik o wadliwej nazwie (Windows przy próbie kasacji zwróci błąd "nie można odnaleźć pliku"). Załatwisz go za pomocą aplikacji Delete FXP Files. File not found -- C:\Documents and Settings\Krzysztof\Moje dokumenty\http:--start.ubuntu.com-11.04-Google-.desktop Temat wyjaśniony i zamykam. . Edytowane 16 Stycznia 2012 przez picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi