browarek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam! Chciałbym pogratulować (prawie) 3000 użytkowników,oraz powodzenia w dalszym rozwoju forum!!! Tak trzymać! Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 @browarek Chciałbym pogratulować (prawie)3000 tys użytkowników taki zapis jest poprawny, ale w wypadku gdybyśmy czekali tu na 3 000 000 (trzy milionowego) użytkownika (pewnie kiedyś to nastąpi), przy trzy tysięcznym powinieneś napisać, ale tak: 3 tys. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No kurde znowu mi nie poszło......ach pech to pech a taki byłem dumny z mojego posta... ,a tak poza tym to ja nie widzę żadnego błędu w moim poście....hihi Poza tym: Voila! Congratulations for @zhvir zostałeś jubileuszowym trzytysięcznym użytkownikiem fixitpc.pl PS: Może jakaś nagroda od Administratora @Picasso???? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Gratulacje dla picasso , a teraz idziemy na "browarek" . Poszlo Ci Poszlo 3000 tys. juz nie dlugo, a jak marekW nie nakopie komus co najmniej raz dziennie to jest bardzo smutny, a tak wyglada smutek . pozdrawiam pana Marka . Nagroda jest @zhvir dostanie darmowa porade, a z okazji 3tys. dup..ka na forum robi "stripease" ula hula bez muzyki. Odnośnik do komentarza
zhvir Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 bardzo dziękuję za obiecaną nagrodę... co prawda sam sobie potrfię wyszukać co potrzebuję i rzadko nie znajduję, ale striptizu NIE ODMÓWIĘ... gdzie mam się zgłosić? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 hmmm. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hehehe. On chyba nie zrozumiał czegoś Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi