kurczak182 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam.Mam taki problem.Miałem huawei e173 dla orange.Mój system to windows 7 64 bit.działał mi przez 2 miesiące i sie popsuł.Oddałem do reklamacji i wymienili mi na nowy.Teraz mam taki problem że mój laptop go nie widzi(tylko jako pamięć usb).Podłączyłem go do innego kompa i śmiga a co ciekawe podłączyłem do tego mojego modem z ti-mobile i też działa.Nie wiem całkowicie o co chodzi.Błagam o pomoc.Wy to się na wszystkim znacie Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Teraz mam taki problem że mój laptop go nie widzi(tylko jako pamięć usb) w żadnym porcie USB? Usuń w menedżerze urządzeń wszystkie porty USB i zrestartuj komputer. Odnośnik do komentarza
kurczak182 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Tak zrobiłem i dalej nic. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Poprzedni też był podpinany pod Win 7 x64? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi