kerpal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, czy w programie filezilla, jest mozliwosc zapisania na stale adresu ip servera, hasla oraz portu ?? za kazdym razem jak chce sie polaczyc to musze od nowa to wszystki wpisywac, jest to dosyc uciążliwe... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Oczywiście, że jest. Domyślnie zapisuje się w pamięci logowań (strzałka w dół po prawej stronie od przycisku "Szybkie łączenie"). Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No wlasnie nie zapisuje, to też wiedziałem ale jednak sie nie zapisuje... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Edytuj -> Ustawienia -> Interfejs. Czy masz zaznaczone "Nie zapamiętuj haseł"? Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 odznaczone... A może jest coś lepszego od filezilli, co zapisuje bez problemu ? Odnośnik do komentarza
MegaTherion Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A masz program zainstalowany ? Pobierz wersję portable z http://portableapps.com/apps/internet/filezilla_portable i zobaczy czy w tej wersji występuje problem. U mnie wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza
Tom3k Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 odznaczone... A może jest coś lepszego od filezilli, co zapisuje bez problemu ? Filezilla też zapisuje bez problemu, nigdy nie miałem kłopotów z tą opcją. Poszukaj jeszcze w ustawienich, czy coś się nie zmieniło, albo przeinstaluj na nowo, bo problem napewno tkwi w twoim kliencie. Zawsze możesz też wypróbować inne programy: WinSCP, FlashFXP albo zwykłego Total Commandera... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tu się pojawia pytanie która wersja FileZilli jest zainstalowana, ponieważ w changelogu widzę: 2011-11-01 - FileZilla Client 3.5.2-rc1 released Bugfixes and minor changes: The "Don't save passwords" option was not being saved . Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Juz sobie poradziłem, zainstalowalem lepszy wg mnie FTPRush ;] do zamkniecia... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi