Anonim8 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mam prośbę do uzytkowników komunikatora WTW. Nie mogę z strony autora pobrać wtyczki Sounds (link nie działa) http://forum.k2t.eu/pozostale-wtyczki/sounds/ Czy ktoś mógłby skopiować swoją wtyczkę dla systemu 64bit i shostować. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Może to coś pomoże? KLIK Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 browarek, sprawdziłeś co jest w (sfatygowanym) linku przez Ciebie podanym? Nie pobierze stamtąd wtyczki Sounds w wersji x64 i to jeszcze zgodnej z najnowszym WTW i nowym formacie (sounds.wtwExtension). Wszystkie linki "not found". Belfegor, serwer z wtyczką Sounds padł. Nie mam jej pod ręką (nie stosuję w ogóle dźwięków w WTW). Niestety nie potrafię pomóc. Należy poczekać aż naprawią download. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Belfegor, serwer z wtyczką Sounds padł. Nie mam jej pod ręką (nie stosuję w ogóle dźwięków w WTW). Niestety nie potrafię pomóc. Należy poczekać aż naprawią download. Tak, czytałem że są kłopoty z serwerem. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ups! No faktycznie ''not found'' ,no ,ale miałem dobre chęci. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Strona z pobieraniem już działa. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi