piotreek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Słuchaj a nie możesz tego puścić tak PC-->XBOX( lub zestaw Audio)-->TV ?? Odnośnik do komentarza
siwy3461 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie mogę. Po pierwszę nie mam Xboxa:P Po drugie nie mam tylu wyjść, w kinie domowym jest jedno HDMI IN, ale to dla mnie za mało(i czasem korzystam z niego gdy chce podpiąc lapka do sprzetu - wejście to obsługuje obraz i dzwięk 5.1), w kinie także jest tylko jedne wejście optyczne. Mam PS3, dekoder, DVD(które jest jednocześnie zestawem kina domowego), i PC podpiętego do wejść HDMI w telewizorze. I z telewizora idzie kabel optyczny(spdif) do kina domowego, i jeśli kino jest włączone to telewizor przesyła tam dzwięk, jeśli nie to dzwięk leci przez głośniki telewizora. Inne możliwości podłączenie nie wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dla jasnosci zagadnienia podepnij PC-ta na probe do czegos co obsluguje 5.1 i z tego do telewizora. Nikt nie kaze Ci tego robic na stale. Zobacz w opcjach dzwieku NV i PC-ta co widac. No ile Ci to zajmie pol godziny. Odnośnik do komentarza
siwy3461 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Podpięcie PC Do kina przez HDMI nic nie daje. I tu też można wykluczyć, wine kina bo jeśli podłączę konsolę do kina to dzwiek przestrzenny działa. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) To teraz juz masz pewnosc. Ciekawa sprawa, a pisza w specyfikacji karty, ze zabangla. Chyba, ze powinienes przeslac jakis strumien z dzwiekiem 5.1 i wtedy zatrybi. Jaki obraz odtwazales z jakim dzwiekiem.? Edytowane 8 Marca 2012 przez picasso 8.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi