filipos84 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam Na dysku w laptopie mam bad sectory, poniżej zamieszczam screen z programu Victoria, odpaliłem zerowanie w MHDD trwa to już 8 godzin a jest 1830 mb completed...nie wiem czy źle odczytuje aktualny stan zerowania czy może później pójdzie szybciej ale nie jestem pewien czy to powinno tak wolno iść...tym bardziej że dysk mam 750 GB więc z takim tępem to chyba pare tygodni by zajęło... Podpowiedzcie czy te błędy widoczne na screenie są poważne? Czy jest szansa uratowania dysku? Dysk ma niecałe pół roku jak i cały laptop, niestety gwarancji już nie ma bo był rozbierany Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Z tego co wkleiłeś to zbytnio o lapka nie dbałeś, cała masa zdarzeń twardego lądowania lapka podczas pracy dysku. Nie dasz rady wkleić zdjęcia z ekranu MHDD z opcji scan? Jeśli dalej to tak długo trwa znaczy, że dysk jest w bardzo problematyczny, proces można przerwać dla możliwości wklejenia owego ekranu ze scanem. Dysk ma niecałe pół roku jak i cały laptop, niestety gwarancji już nie ma bo był rozbierany miał plomby na wkrętach? Co to za lapek i gdzie zakupiony? Edytowane 8 Marca 2012 przez picasso 8.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi