wieslaw531 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zapomnij o tym dysku. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To jest wcześniejsze zdjęcie, z przed 3 miechów. właściwie nie chcę dociekać czy po operacji rozbiórki próbowałeś go reanimować, ale jeśli tak to był to nierozważny krok, delikatnie to ujmując. Wolałbym powrócić do tematu ; ) do tematu OC? Przecież ten został wyczerpany. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Temat OC wyczerpany. Temat dysku dawno mnie nikt tak pozytywnie nie wzruszyl. Mam nadzieje, ze przeczytasz chociaz ksiazke "Sztuka kochania" zanim rozpoczniesz eksperymenty ktorych ktos lub cos moze nie przezyc. trzym sie cieplo. Odnośnik do komentarza
Tivan Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 hehe Nie będę nad tym dyskiem ubolewał więc nie ma co się martwić, cieszę się, że kogoś poruszyłem (szkoda tylko, że przez swoją niewiedzę) Oczywiście temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi