Skocz do zawartości

Wybrane Programy wyłączają się bez ostrzeżenia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

po przestudiowaniu tematów "ważnych" i poleceniu was na stornie Comofixa zdecydowałem się złożyć temat, ponieważ skany Nortonem i CCelanerem nie pomagały.

System: Windows 7 64bit

Opis problemu: Jak w temacie. Wybrane programy wyłączają się bez podania konkretnej przyczyny i ostrzeżenia. Kiedy próbuję wejść z poziomu google na stronę typu Combofix lub "programs shutting down virus" podawana jest informacja "Podana strona może zawierać wirusa. Nastąpi zamknięcie przeglądarki." Po czym oczywiście przeglądarka zostaje natychmiast zamknięta. Stąd moje podejrzenie o to, że jakiś zewnętrzny proces złośliwie robi mi żarty.

Warto dodać, że w trybie awaryjnym objaw dotyczący wyłączania się przeglądarki nie występuje.

Warto wspomnieć, że zanim trafiłem na fixitpc i przeczytałem wasze uwagi na jego temat przejechałem system Combofixerm (zachęciły mnie do tego recenzje) do którego również podaję loga.

Logi wykonano w kolejności: Combofix, DDS, OTL

DDS.txt

DDS_Attach.txt

combo_log.txt

OTL.Txt

Extras.Txt

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

ComboFix rzeczywiście usunął infekcje, ale to nie znaczy, że nie ma tu nic do roboty jeszcze. Jak już tu jesteś to zrobimy parę rzeczy.

1. Przejdź w panel usuwania programów i odinstaluj sponsoringi - Conduit Engine / IncrediMail MediaBar 4 Toolbar

2. Zaprezentuj log z AD-Remover z opcji Scan

Edytowane przez picasso
5.02.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...