sotiv Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie wybieram. Stosuje się do postu #23, ściągam, odpalam ten program i wyskakuje ten błąd połączenia. A na stronie Intela już byłem (post #18 i #19) czy się mylę i nie o to teraz chodzi? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mozesz spróbować przy wyłaczonej Avirze. Nie wiem czy instalka ruszy w awaryjnym. Jeśli opcja formatu cię nie przeraża, postawiłbym system od nowa. Uprzednio ściągając SP3, Netframework 2 i wszystkie stery. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czy probowales sterow do 915G. Dodatkowo masz na stronie info jak sprawdzic co jest co http://www.intel.com/support/chipsets/sb/cs-011594.htm Odnośnik do komentarza
sotiv Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zrobiłem automatyczna identyfikacje na stronie Intela i wszystko jest current oprócz chipsetu tylko, że wchodząc na linka z postu wyżej i chcąc zrobić download z którego kolwiek chipsetu przenosi mnie jedną i tą samą stronę gdzie wszystko jest valid dla 915 :/ . Haha doobra poddaje się. Że też na to nie wpadłem. Działa! Przynajmniej na razie jeden pend. PNY.nie wiem czy to przeoczyłem w postach (jeśli tak to wybaczcie) ale zrobiłem aktualizacje w menadżerze w urządzeniach systemowych i działa Dziękuje za poświęcony czas i próbę rozwiązania jak się okazało dość łatwej zagadki Tyle, że błąd z obrazka dalej istnieje.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi