Landuss Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Teraz wykonane jak należy a więc poprzednio musiałaś coś źle kopiować stąd był problem. Ręcznie poszło bez problemu. Opcje ukrytych możesz przestawić ponownie tak jak były. Użyj na koniec opcji Sprzątanie z OTL. Zabezpiecz się przed infekcjami z mediów przenośnych przez Panda USB Vaccine. To by było na tyle. Odnośnik do komentarza
mocarna2011 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Ten folder "$RECYCLE.BIN" mam że tak powiem olać niech se bedzie ? Zabezpiecze zaraz dysk A tak pozatym ... nie wierze, ale znów mam wszystkie moje dokumenty itp. ! Mam nadzieję, że już taka sytuacja się nie zdarzy. Wiem , że troche to potrwało zwłaszcza , że nic na ten temat nie wiedziałam, ale chyba nie było tak źle ;p Jesteś wielki !!! Zaoszczędziłam majątek dzięki Twojej pomocy ! Zabezpieczony. Fajnie , że istnieją jeszcze tacy ludzie , którym zamiast usunąć temat lub nie odp. chciało sie poświęcić czas i pomóc takiemu laikowi jak ja . Jeszcze raz dziękuje Bo naprawdę myslałam, że bede pozostawiona sama sobie. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Landuss $RECYCLE.BIN to folder kosza systemowego, zostaw w spokoju, temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi