aronus Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Szukam programu lub takiej funkcji która pokaże mi kto jest podłączony do mojego routera i na przykład pozwoli przerwać jego połączenie ze mną. Jest takie coś? Router to ASMAX 1004g-V2 Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 oprogramowanie nie jest do tego potrzebne, przecież masz to w konfiguracji routera. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tak wygladal podlaczony do routera mis kolorowy w moim przypadku. Jesli sie laczy to prawdopodobnie po wifi. Chyba z kablem nie przylazl Uploaded with ImageShack.us Znalazlem go tutaj Uploaded with ImageShack.us Masz instrukcje do routera to poszperaj i zmien ustawienia (haslo przede wszystkim i szyfrowanie) jesli sa fabryczne. Czy dioda Wi-Fi mruga intensywnie pomimo braku z Twojej strony polaczenia? Tyle z porad amatora, poczekaj na inne fachowe porady. Odnośnik do komentarza
aronus Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No tak w konfiguracji podstawowej routera widać kto jest połączony ale jak go 'wyrzucić' żeby się rozłączył? Da się czy poprostu można tylko zmienić hasło? Bo mi nie chodzi o zablokowanie dla kogoś łącza na stałe tylko wtedy kiedy ja korzystam z sieci żeby nikt nie korzystał mi z wi-fi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi