Luuk Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 The whole Fixitpc crew wishes you a very very happy and healthy 2012 Hoping that we'll have over 5000 members and more then 75.000 posts this year! Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Życzę pierwszego usera obcojęzycznego, który założy tu temat z problemem. A potem to już poleeeeeeci, że hej . Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 User obcojezyczny , a user z obcej planety (kilku takich tu jest ) , jak ich odroznic? Obcojezyczny napisze w jakims zrozumialym jezyku jak moge przypuszczac, a z innej planety pisze po polsku, ale zupelnie niezrozumiale. ot niuanse. Wszystkiego dobrego w 2012 dla calego wszechswiata . Happy Birthday to You - Luuk. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Marek zdecydowanie moje intencje były takie aby życzyć temu forum userów z problemami napisanymi np. w wersji angielskiej (lub innej akceptowanej przez admina). Byłoby to może jedno z for w ramach globalnej wioski. Dziś jest ten szczególny dzień kiedy możemy mieć nadzieje na spełnienie życzeń. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Calkowicie sie z Toba zgadzam wieslaw531, a intencje mialem czyste tylko troche okraszone ironia bez zwiazku z sednem zyczenia. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja chciałem złożyć takie ekstra życzenie dla dzisiejszego jubilata Luuk`a. Może On czeka na to. Może mógłby poszaleć z poradami . Odnośnik do komentarza
tomulusss Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Serdeczne życzenia dla Forum Fixitpc.pl.Spełnienia marzeń,ja tu sobie marze na tej stronie http://www.computerplanet.co.uk/ Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dołączam się do życzeń noworocznych Administratorom - by liczba Użytkowników i postów znacznie przerosła ich oczekiwania, a Wszystkim posługując się słowami dopiero co odkrytego "nadwornego" Pisarza Fixitpc spełnienia w 2012 roku życzeń "niewypowiedzianych, cichych jak noc, pozostających gdzieś tam na dnie duszy" Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Słońca gdy wokół pochmurno, Czasu którego wciąż brak. Uśmiechu o który tak trudno, a który rozjaśnia nam świat. Miłości co nie ustaje i wiary w każdy dzień, Ziemi co bywa rajem kiedy nam dobrze jest. Marzeń co się spełniają, bliskich co blisko są tego wszystkiego na nadchodzący Nowy 2012 Rok wszystkim Wam życzę ! Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Najlepszego w 2012 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi