Razaziel Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Witam zwracam sie do was z prosba o pomoc jako iz w jednym dziale prosilem juz o pomoc i na szczescie udzielono mi jej sprawnie i szybko tak przekierowano mnei tutaj z prosba o sprawdzenie stanu mojego koputera. Wkleje moze link do tematu o ktorym mowilem: https://www.fixitpc.pl/topic/6492-samoczynny-restart-komputera/page__p__49137#entry49137 tu jest dokladny link w ktorym poradzono mi abym sie tutaj zgłosil, To tyle słowem wstepu. Bład ktory mnie nekal ostatnio to BSOD "System Windows odzyskał sprawność po nieoczekiwanym zamknięciu." niestety nie mam dostepu do calej tresci błedu gdyz od jakiegos czasu juz nie wystepuje. Nie do konca wiem jakich informacji moge wam jeszcze udzielic, takze wstawie tu logi ktore sa wymagane i licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. ( w razie jakicholwiek brakow informacji prosilbym o nie usuwanie tematu tylko o podanie jakich informacji potrzeba a ja postaram sie je dostarczyc mozliwie jak najzetelniej, Post staralem sie pisac jak najbardzije wg regulaminu) Logi z otl: Extras.Txt OTL.Txt Niestety nie moge wkleic logu z Security Check gdyz owy program takiego nie chce zrobic :/ Usunalem napedy wirtualne i SPDT tak jak bylo opisane. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Razaziel Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W logach brak śladu aktywnej infekcji. Jedyne co możesz zrobić to odinstalować zbędny pobieracz Adobe - Akamai NetSession Interface Service oraz zaktualizować Jave i Acrobata. Rozumiem, że problemu już nie masz? Odnośnik do komentarza
Razaziel Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nie mam pewnosci czy problem juz zostal rozwiazany aczkolwiek jak do tej pory nie wystapil. Dzieki za rady zaraz sie zabieram do ich wykonania Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi