Skocz do zawartości

Windows 7 Samoczynny restart komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zwracam sie do was z prosba o pomoc jako iz w jednym dziale prosilem juz o pomoc i na szczescie udzielono mi jej sprawnie i szybko tak przekierowano mnei tutaj z prosba o sprawdzenie stanu mojego koputera. Wkleje moze link do tematu o ktorym mowilem: https://www.fixitpc.pl/topic/6492-samoczynny-restart-komputera/page__p__49137#entry49137 tu jest dokladny link w ktorym poradzono mi abym sie tutaj zgłosil, To tyle słowem wstepu.

Bład ktory mnie nekal ostatnio to BSOD "System Windows odzyskał sprawność po nieoczekiwanym zamknięciu."

niestety nie mam dostepu do calej tresci błedu gdyz od jakiegos czasu juz nie wystepuje. Nie do konca wiem jakich informacji moge wam jeszcze udzielic, takze wstawie tu logi ktore sa wymagane i licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. ( w razie jakicholwiek brakow informacji prosilbym o nie usuwanie tematu tylko o podanie jakich informacji potrzeba a ja postaram sie je dostarczyc mozliwie jak najzetelniej, Post staralem sie pisac jak najbardzije wg regulaminu)

Logi z otl:

Extras.Txt

OTL.Txt

Niestety nie moge wkleic logu z Security Check gdyz owy program takiego nie chce zrobic :/ Usunalem napedy wirtualne i SPDT tak jak bylo opisane.

Edytowane przez Razaziel
Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...