McB7 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam. Nie spotkałem się z odpowiedzią na moje pytanie a przeczesuję internet już od dłuższego czasu. Otóż non stop wyskakuje mi komunikat "nie wykryto urządzenia usb" mimo, iż nie podpinałem, ani nie podpinam nic pod niego aktualnie. Innymi słowy, w trakcie normalnego użytkowania jestem bombardowany bezsensownymi komunikatami. Mam system Vista, nie zmieniałem nic ostatnio w oprogramowaniu, które działa bez najmniejszego zarzutu. Laptopa nie używałem od paru dni, odpaliłem go po świętach i dostałem ten problem najwyraźniej w prezencie. Jakieś pomysły, co może być przyczyną? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na początek odinstaluj w menedżerze urządzeń wszystko co jest w "kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej" i zrestartuj komputer. No i kilka słów: dział ma swoje zasady, mogłeś chociaż wkleić raport z jednego z wymienionych w "przyklejonym" temacie programów. Odnośnik do komentarza
McB7 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wybacz, błąd młodego użytkownika. W każdym razie to też nie pomogło, czy istnieje możliwość, że problem jest natury mechanicznej, tzn coś z wejściem usb jest nie tak? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 czy istnieje możliwość, że problem jest natury mechanicznej, tzn coś z wejściem usb jest nie tak? oczywiście, że jest taka możliwość i dość często się zdarza zwłaszcza w lapkach. Przyglądnij się dokładnie portom, sprawdź czy poprawnie działają (podpinasz cokolwiek, myszkę itp). Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Jak możesz zrób screena tego błędu i załącz tutaj. Edytowane 8 Marca 2012 przez picasso 8.03.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi