RobertM15 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam, Windows XP Professional SP3 od jakiegoś czasu nie może połączyć się z żadną siecią WiFi z komunikatem z obrazka Screen1. Połączenie kablowe do LAN'u działa bez problemu. Oprócz tego zauważyłem lekkie "zmulenie". Problem techniczny z kartą sieci bezprzewodowej raczej wykluczyłem - na dystrybucji Live Linuxa łączy się bez problemu. Podejrzewam niestety infekcję. Proszę o pomoc. OTL.Txt Extras.Txt Gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie wygląda by tu była infekcja bo logi są czyste. Temat idzie do Sieci. Wykonaj raport z Net-log Odnośnik do komentarza
RobertM15 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 W załączniku raport z Net-Log'a. net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wykonaj jeszcze raz log z OTL-a, tylko przy usługach zaznacz wszystkie. Pozostałe składniki możesz odznaczyć. A, i nie ukrywaj plików MS. Odnośnik do komentarza
RobertM15 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ponownie zeskanowałem OTL'em, mam nadzieję że z prawidłowymi opcjami. Log wygenerowany tylko OTL.txt, bez Extras.txt!? OTL.Txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ok, i tak ma być. Postaram się to szybko przejrzeć. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nie widzę żadnego problemu. Dziwne... Dam znać, jak coś wymyślę. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A nóż widelec http://support.micro...kb/884787/en-us Tutaj wersja przetłumaczona ale maszynowo http://support.microsoft.com/kb/884787 Wiem że tam pisze o WEP ale warto przećwiczyć dla WPA Odnośnik do komentarza
RobertM15 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam, Zacząłem w końcu podejrzewać Acces Point o jakieś chochliki i na innym modelu łączy się bez problemu! Faktem jest że w tym sprawiającym problemy jest ustawine szyfrowanie WEP. Koniec końców problem uważam za rozwiązany przez zmianę Acces Pointa, z którym połączenie jest OK. Dziękuję za wszelaką pomoc! Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi